Puolitie askartelee – eli tee se itse seinätarra

Hyvät ystävät, olemme saapuneet hetkeen jona saatte ihailla puolitie-blogin kaikkien aikojen ensimmäistä askarteluohjetta. Likeltä piti, että olisitte jääneet paitsi tätä neronleimausta, sillä itsehän en olisi häveliäänä henkilönä kehdannut kirjoitella kuukautissuojista (korjaan: terveyssiteistä), mutta kanssabloggarieni kannustamana uskaltauduin tarttumaan tähän niin kovin arkaluontoiseen aiheeseen.

Toimi siis näin: Osta paketti (mieluusti tuplapakkaus) näitä Libressen Certain Leak (vai mikä se nyt oli) kuukautissuojia (kuva 1.). Testaa ensiksi suoja tosikäytössä (älä nyt sillä Emma-tädin perintösohvalla kuitenkaan). Huomaa, että suojan peräpäähän on ystävällisesti jätetty vuotoura (kuva 2.) ilman imumateriaalia, mikä takaa sen että istuessa tai selällään maatessa vuoto pääsee valumaan tuota kourua pitkin alla olevaan materiaaliin, kuten vaatteisiin tai huonekaluihin. Havaittuasi ”siteet” sopimattomiksi kuukautissuojiksi ryhdy askartelemaan. Tarvittavat työvälineet on esitetty kuvassa 3.

Certainflop

ura

kolme

Kuten huomaat, on side suunniteltu varsin mukavasti meitä askertelijoita varten. Pupun ääriviivat on hahmoteltu siteeseen niin, että tumpelompikin askartelija pystyy niitä pitkin leikaten toteuttamaan kauniin lastenhuoneen koristeen (kuva 4.). Kas näin, perusversio seinätarrasta on valmis kiinnitettäväksi (kuva 5.).

nelja

127

Art deco –äiti taiteilee seinätarrasta vielä edistyneemmän version pidentämällä pupun korvia ja piirtämällä pupulle kasvot (kuva 6.). Voilá!

129

Mikä kätevintä meidän peukalo-keskellä-kämmentä-henkisten taiturien kannalta, tässä askartelumateriaalissa on liimapinta mukana, eikä nyt tarvita mitään liistereitä tämän koristeen kiinnittämiseen. Seinätarra on myös helppo irrottaa ja vaihtaa uuteen, kun lastenhuone kaipaa uutta ilmettä. Nerokasta ja näppärää! Eikä tässä vielä kaikki! Seinätarran suloisen pehmeä materiaali stimuloi nuoremmankin lapsen aisteja houkutellen pikkuisemme silittämään pupun pehmoista turkkia.

Advertisement

2 comments on “Puolitie askartelee – eli tee se itse seinätarra

  1. puolitie sanoo:

    Kiitos. Saa hyödyntää :D

    Huomasin vasta jälkikäteen, että tuossa olisi ollut leikkausviivat noille Art deco -korvillekin. Olisi tullut hienostuneemmat kiemurat :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s